Informatie

Steeds meer ouders kiezen heel bewust voor het Montessorionderwijs. Wij hebben leerlingen uit Maarssenbroek, Maarssen dorp, Vleuten, Tienhoven, Oud-Zuilen en Utrecht.

Op dit moment bezoeken ongeveer 165 kinderen onze school. Deze kinderen zijn verdeeld over zeven groepen. We hebben drie onderbouw groepen, twee middenbouw groepen en twee bovenbouw groepen.

Naast de leerkrachten van deze groepen is er op school een interne begeleider werkzaam. Ook hebben wij op school de beschikking over een vrijwilliger die als taak heeft om het ICT-onderwijs te coördineren.

Leeropbrengsten zijn belangrijk, maar als school richten wij ons op veel meer dan dat. Leerlingen die zich bijvoorbeeld niet veilig voelen, niet uitgedaagd of niet begrepen, halen niet het beste uit zichzelf naar boven. Hoe tevreden leerlingen, ouders en collega’s zijn, is voor scholen een belangrijk gegeven. En een tevreden leerling, ouder en collega zijn bovendien het beste visitekaartje dat je je als school kunt wensen. Hierbij onze rapportages over tevredenheid en sociale veiligheid

               

Contact

  • Montessorischool 'Het Mozaïek'
  • Fazantenkamp 157-158
  • 3607 CH Maarssen
  • 0346-590848